Ik ben Annelies de Graaf en sta voor u klaar wanneer het aankomt op het opstellen van en adviseren over algemene voorwaarden en contracten. Daarbij kunt u onder andere denken aan koopovereenkomsten, geldleningovereenkomsten en distributieovereenkomsten. Verder richt ik mij op ondernemingsrechtelijke zaken, zoals overnames, incassozaken, aansprakelijkheidskwesties, aandeelhoudersconflicten en diverse samenwerkingsvormen zoals maatschappen en vennootschappen onder firma. Ook heb ik ruime ervaring in het voeren van onderhandelingen en procedures, waaronder het leggen van beslag.

In 2004 ben ik afgestudeerd in Privaatrecht aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Voor mijn rechtenstudie was ik te vinden aan de Hanze Hogeschool in Groningen, waar ik de studie Management, Economie en Recht heb afgerond. Tijdens deze studie vond ik de passie voor mijn vak. Met succes voltooide ik de Grotius specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren in 2013. Voordat ik in 2006 als advocaat aan de slag ging, ben ik enkele jaren als bedrijfsjurist werkzaam geweest. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om te reizen, bijvoorbeeld naar Barcelona en Griekenland. Ik ben met name fan van Amerika!

Guido de Wit Advocaten staat voor een open en informele sfeer, waarbij de professionaliteit niet uit het oog wordt verloren. Dit spreekt mij enorm aan. Guido de Wit benadrukt regelmatig dat met een empatische benadering meer uit een zaak kan worden gehaald. Daarom werk ik graag met hem samen. Ik geniet ervan om af te wisselen tussen adviseren en procederen. De verscheidenheid van diverse zaken is wat mij aantrekt tot de advocatuur. Ik ben betrokken bij mijn cliënten en bied hen graag de best mogelijke oplossing. Zo vind ik in iedere zaak een nieuwe uitdaging en maak ik me met veel enthousiasme hard voor een passende strategie en natuurlijk voor het uiteindelijke, gewenste resultaat.

Annelies de Graaf

Rechtsgebieden 

Ondernemingsrecht
Contractenrecht

Telefoon

072-3032000

E-mail

Social