Uw werknemers bepalen deels het succes van uw onderneming. Hun betrokkenheid, inzet en motivatie zijn van grote waarde. Maar niets is zo veranderlijk als de mens. Met een heldere arbeidsovereenkomst worden mogelijke arbeidsconflicten voorkomen.

Arbeidsrecht gaat over de regels die gelden in de verhouding tussen een werkgever en een werknemer. Met een arbeidsovereenkomst verbindt een werknemer zich om onder het gezag van een werkgever te werken.

Echter, met gezag komen ook verantwoordelijkheden en ruimte voor verschil van inzicht. Guido de Wit advocaten zorgt dat u afspraken met uw werknemers adequaat en duidelijk vastlegt en bijhoudt. Zo worden geschillen voorkomen en/of zo goed mogelijk opgelost.

Soms is het noodzakelijk om afscheid te nemen van een werknemer en de gemaakte afspraken te ontbinden. Onze advocaten bieden u in deze situaties de helpende hand, zodat dit op integere en effectieve wijze afgehandeld kan worden.

Zo kunt u zich richten op het ondernemen en blijft het vertrouwen tussen u en uw werknemers in stand. Ook kunnen wij u adviseren, en helpen wij u om de bedrijfsvoering aan te passen wanneer bestaande of gewijzigde wetgeving hierom vraagt.

Advocaten Guido de Wit, Dominique Feikes staan u graag bij op het gebied van arbeidsrecht.

Wilt u meer weten over wat Guido de Wit advocaten uit Alkmaar voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.