Mijn naam is Dominique Feikes en ik adviseer u graag over arbeidsrechtelijke aangelegenheden in de ruimste zin van het woord. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor het opstellen en beoordelen van (internationale) contracten en houd ik me bezig met het ondernemingsrecht, waaronder aandeelhoudersgeschillen, overnames en reorganisaties.

Toen ik in groep vijf zat van de basisschool zei mijn leraar tegen mij: “jij wordt wel een advocaatje”. Sindsdien is dat altijd in mijn hoofd blijven hangen en zo geschiedde. In 2012 ben ik Privaatrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, waarna ik in januari 2013 ben beëdigd als advocaat en daarmee op 22-jarige leeftijd de jongste advocaat van Nederland werd. In maart 2016 ben ik gestart met de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht. Het advocaat-zijn is inmiddels niet meer alleen mijn vak, maar is verworden tot mijn passie. Als persoon en advocaat ben ik gedreven, ambitieus, betrokken en doortastend. Dit maakt dat ik, in combinatie met mijn winnaarsmentaliteit, voor mijn cliënten door het vuur ga en altijd samen met mijn cliënten op zoek ga naar de voor hen best mogelijke oplossing. In mijn vrije tijd ben ik veel terug te vinden in de sportschool, waar ik mijn passie heb gevonden in het kickboksen, wat ik dan ook fanatiek beoefen. Bij kickboksen komt het aan op de juiste techniek, focus, verdediging en het lezen van de tegenstander. Dit is in de advocatuur niet anders. Mijn gedrevenheid, doortastendheid en winnaarsmentaliteit uit zich dan ook niet alleen binnen de ring, maar ook daarbuiten.

Werken bij Guido de Wit advocaten in ons Witte Huis betekent voor mij werken in een ontspannen, informele sfeer met enthousiaste, gedreven maar vooral ook leuke collega’s. Samen vullen wij elkaar aan, waardoor wij veelal ook opereren in teamverband. Dit betekent niet alleen dat er altijd een team van goede advocaten klaar staat om tot het best mogelijke resultaat voor onze cliënten te komen, maar ook dat er een hechte band bestaat tussen de collega’s onderling. Ons Witte Huis is dan ook echt ons én uw juridisch thuis.

Dominique Feikes

Rechtsgebieden 

Arbeidsrecht
Contractenrecht
Ondernemingsrecht

Telefoon

072-3032000

E-mail

Social