Ondernemers zijn inventief, gedreven en bereid hun nek uit te steken. Dat intrigeert mij. Als advocaat en als mens. Mijn persoonlijke betrokkenheid en gedrevenheid maken wie ik ben. Tegelijkertijd ken ik als ondernemer het klappen van de zweep. Oprecht bewogen kijk ik naar wat ondernemers drijft en nodig hebben. Ik wil ze meenemen in mijn visie en missie. Hun juridische intuïtie vergroten, zodat ze de onderneming naar een hoger plan kunnen tillen. Met een creatieve spitsvondigheid risico’s beperken, aansprakelijkheden voorkomen en winstgevende onderhandelingen voeren. Ik wil vooral een partner zijn. Als ik op de tennisbaan sta, moet elke bal een winner zijn. Maar dan wel dankzij de juiste techniek, met passie en altijd binnen de lijnen. In de advocatuur is dat niet anders. Door een slim samenspel van mijn kennis, intuïtie en empatische benadering wil ik een overwinning binnenslepen voor iedere ondernemer. Dat maakt dat ik elke dag weer met plezier dit bijzondere pand aan de Olympiaweg binnenloop. Een pand dat de gastvrijheid en professionaliteit uitstraalt die bij ons horen. Bij mij horen.

Guido de Wit studeerde af aan de Universiteit van Amsterdam in het Ondernemingsrecht en Mediarecht en volgde de postdoctorale opleiding Insolventierecht en Vennootschaps- en Rechtspersonenrecht. Naast zijn dagelijkse werk is Guido onder meer voorzitter van het Economisch Forum Holland boven Amsterdam. Guido is getrouwd en de trotse vader van een zoon en dochter.

‘Ondernemers aanvoelen en hun juridische intuïtie vergroten’

Guido de Wit

Rechtsgebieden 

Ondernemingsrecht
Insolventierecht
Contractenrecht
Arbeidsrecht

Telefoon

072-3032000

E-mail

Social