Als een faillissement dreigt of zelfs onafwendbaar is, verliest een ondernemer controle over de zaak. Emoties kunnen zelfs de overhand nemen. Juist dan is het belangrijk om een strakke koers te houden over woelige wateren.

Wanneer uw onderneming in zwaar weer terechtkomt, is het belangrijk dat u adequaat ingrijpt. Met de ervaren curatoren van Guido de Wit Advocaten kunt u de schade aanzienlijk beperken. Onze advocaten hebben reeds vele ondernemingen geholpen bij het tijdig voorkomen van faillissementen.

In de gevallen dat een faillissement onvermijdelijk is, staan wij ondernemingen in deze moeilijke periode bij. Door een pre-pack of doorstart te onderzoeken en waar mogelijk ook voor u te realiseren.

Wanneer er sprake is van een geschil met uw geldverstrekker of bank, treden onze advocaten op namens uw onderneming met als doel de impact van het faillissement voor u en voor uw stakeholders te minimaliseren.

Guido de Wit advocaten kijkt graag samen met u verder, zodat u de schade van een faillissement kunt beperken en met een frisse blik door kunt gaan of opnieuw kunt starten met ondernemen.

Advocaten Denise van Donk, Erik de Boer en Guido de Wit staan u graag bij op het gebied van Insolventiesrecht.

Wilt u meer weten over wat Guido de Wit advocaten uit Alkmaar voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.