Als ondernemer komen er een heleboel zaken op uw pad, die weinig van doen hebben met uw core business maar allesbepalend zijn als het gaat om de risico’s die u als ondernemer loopt.

Ondernemen is kansen zien, benutten en risico’s durven nemen. Guido de Wit advocaten, ondernemer in hart en nieren, herkent dit. Wij helpen u graag om alle kansen die op uw pad komen te kunnen grijpen, zonder u af te laten remmen door juridische rompslomp.

U schakelt ons in om de juridische structuur van uw onderneming vorm te geven, afspraken juridisch vast te leggen, onderhandelingen te voeren, bijgestaan te worden in geschillen en alle andere juridische zaken waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen.

Zo kunnen wij u helpen om conflicten te voorkomen of in uw voordeel te beslechten. Door u te ontzorgen bij het voorkomen en oplossen van juridische geschillen, kunt u zich richten op wat er voor u toe doet: succesvol ondernemen

Advocaten Guido de Wit, Denise van Donk, Erik de BoerAnnelies de GraafDominique Feikes en Miguel de Groot staan u graag bij op het gebied van ondernemingsrecht.

Wilt u meer weten over wat Guido de Wit advocaten uit Alkmaar voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.