Expertise, betrokkenheid en bevlogenheid

Zaken doen met Guido de Wit advocaten is onderdeel zijn van hun expertise, betrokkenheid, bevlogenheid en passie om jouw zaak ook tot hun zaak te maken. De herstructurering van bedrijven of begeleiding bij overname, koop of verkoop, een bedrijf succesvol maken of het op de rit zetten: Guido de Wit advocaten zorgt voor een stevig bedrijfsfundament waardoor een ondernemer in vrijheid kan ondernemen en op weg naar succes zo mijn mogelijk wordt belemmerd door juridische obstakels.

Guido de Wit advocaten werkt alleen voor ondernemers. Die weten de weg naar het kantoor goed te vinden. Voor grote, ingewikkelde zaken, zoals overnames, fusies, herstructurering en aandeelhoudersgeschillen, maar ook voor complexe procedures en commerciële contracten. Guido de Wit advocaten is geen passant die even een zaak doet, maar een verlengstuk en vertrouwenspersoon van elke ambitieuze ondernemer die in de dynamische businesswereld op drempels, kuilen en obstakels stuit. De basis van elk samenwerking, preventief of procederend, is daarom een intensieve verkenning van het bedrijf en de ondernemer in kwestie én een haarscherpe analyse van de situatie. Want de inzet is meer dan het oplossen van een juridisch conflict. Het Wit-effect leidt tot een hoger niveau van een onderneming met alle pluspunten van dien. Kernwoorden daarbij zijn: vindingrijkheid, betrokkenheid en winnaarsmentaliteit.

Contrast als sterk businessmodel
Adviseur als het kan, om conflicten te vermijden, advocaat als het moet. Juist dit ogenschijnlijk contrast is het onderscheidend fundament van Guido de Wit advocaten en versterkt hun businessmodel dat is gebaseerd op excellente kennis van het ondernemingsrecht en aanverwante rechtsgebieden waarmee een bedrijf te maken krijgt. Met Guido de Wit als meest vooruitgeschoven strateeg is het kantoor in staat om zowel de aanleiding als de gevolgen van juridische omissies en problemen te ontdekken, te bestrijden of juist te voorkomen. De focus ligt daarbij op alle mogelijke juridische aandachtgebieden/domeinen, zoals personeel, alles rond de DGA, bedrijfsvoorwaarden, vastgoed en financiën. Daarmee biedt Guido de Wit advocaten ondernemers de vrijheid en onafhankelijkheid om te kunnen excelleren en hun energie te wijden aan de ontwikkeling van het bedrijf en haar relaties.

Als klantgedreven doch kritische ‘trusted advisor’ met een hoge affiniteit voor het ondernemerschap en een persoonlijke betrokkenheid bij elk dossier is Guido de Wit advocaten, met Guido de Wit als boegbeeld, van grote toegevoegde waarde voor grote tot middelgrote ondernemingen en familiebedrijven.

Werkwijze
Al is elk dossier maatwerk, onze werkwijze is gestoeld op een vaste en herkenbare procedure. Aan elke zaak is een team verbonden van minstens twee juristen/medewerkers die onder de supervisie staan van Guido de Wit persoonlijk. Zo komen alle specialismen die nodig zijn voor een dossier op een goede manier bijeen. Deze slimme variabele (telkens wisselende) driehoekjes maken het kantoor flexibel en geven de cliënten de zekerheid dat altijd de juiste kwaliteiten van het bureau gekoppeld worden aan een zaak met als doel het best denkbare resultaat te behalen. De teams hebben regelmatig overleg en er zijn geen belemmerende schotten tussen de groepjes. Alle advocaten hebben het allerhoogste opleidingsniveau in hun deel van het recht, alle noodzakelijke postdoctorale opleidingen zijn in huis, zodat dossiers op het kwalitatief hoogst mogelijke niveau kunnen worden behandeld. Bovendien is er op deze manier altijd een aanspreekpunt voor de ondernemer.

Geen omwegen of het onnodig oprekken van dossiers. Perfectionistisch, professioneel, verrassend en klantgericht. Dichtbij, persoonlijk, integer en eerlijk. De advocaat in business met de hoogst denkbare toewijding en gedrevenheid.

Advies nodig?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op
072-303 2000