Het kernteam van Guido de Wit advocaten bestaat uit 6 advocaten en een officemanager. Daarnaast werken er meerdere bureaumedewerkers en is er altijd ruimte voor een stagiair(e). De advocaten vertegenwoordigen de rechtsgebieden ondernemingsrecht, insolventierecht, contractenrecht en arbeidsrecht, en alle daaraan gerelateerde kennis- en aandachtsgebieden. De overige kantoormedewerkers zorgen voor een zo goed mogelijke communicatie met onze cliënten en een optimale bereikbaarheid en klantvriendelijkheid.

Guido de Wit

eigenaar & advocaat

 Ik houd me bezig met insolventierecht, ondernemingsrecht, contractenrecht en arbeidsrecht. Dankzij deze combinatie zie ik mogelijkheden die uw onderneming ten volle kan benutten.

Denise van Donk

advocaat

Mijn hart gaat sneller kloppen van insolventierecht en ondernemingsrecht. Ik begeleid u met mijn ruime kennis, zodat we samen uw onderneming verder brengen.

Erik de Boer

advocaat

Mijn focus ligt op insolventierecht en ondernemingsrecht. Ik adviseer u graag wanneer uw onderneming of een debiteur met een (dreigend) faillissement in aanraking komt.

Annelies de Graaf

advocaat

Voor zaken in het ondernemingsrecht en contractenrecht kunt u op mij bouwen. Ik help u graag zodat u zonder zorgen kunt ondernemen.

Dominique Feikes

advocaat

Voor alle vraagstukken en zaken op het gebied van het arbeidsrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht kunt u bij mij terecht. Ik ben graag uw sparringpartner bij complexe maar ook minder complexe zaken.

Miguel de Groot

advocaat

Voor vragen op het gebied van ondernemingsrecht, faillissementsrecht en huurrecht kunt u bij mij terecht. Samen met u benut ik de kansen en los ik uw problemen op, waarbij ik een confrontatie zeker niet uit de weg ga.