Arbeidsrecht/ Contractenrecht/ Aansprakelijkheidsrecht

Esmeralda Kleine

Advocaat

‘Een doel voor ogen hebben en daar vol voor gaan, dat is mijn kracht’

Aan doorzettingsvermogen heeft Esmeralda Kleine geen gebrek. Het is een echte doorbijter die begon op het VMBO-tl, maar in 2017 haar universitaire rechtenstudie afrondde en vanaf dat moment als meester in de rechten door het leven gaat. ‘Een doel voor ogen hebben en daar vol voor gaan, dat is mijn kracht’. En dat laat ze nu dagelijks zien in haar rol als advocaat bij Guido de Wit advocaten.

Tijdens een beroepskeuzedag ging er bij Esmeralda een knop om. ‘Toen ik eenmaal mijn doel voor ogen had, ben ik begonnen aan een behoorlijke inhaalslag. Ook een beetje ingegeven door thuis ontwikkelde ik een warm gevoel voor het werk van advocaten. En die kant ben ik dan ook opgegaan. Nadat ik mijn rechtenstudie heb afgerond, ben ik bij Guido de Wit advocaten in dienst getreden als juridisch medewerker. Inmiddels ben ik beëdigd als advocaat. Bij Guido de Wit advocaten bevind ik mij in een omgeving die past bij mijn ambities, de dossiers en rechtsgebieden sluiten perfect aan bij mijn interesse, kennis en kunde. Ik word enthousiast van het adviseren en bijstaan van ondernemers en heb een grote affiniteit met arbeidsrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht.

Mijn specialismen: Aansprakelijkheidsrecht – Advisering huurovereenkomsten – Arbeidsrecht – Insolventierecht – Opstellen en aanpassen arbeidsvoorwaarden (arbeidsovereenkomsten, personeelshandboeken, harmonisatie arbeidsvoorwaarden) – Contracten opstellen en beoordelen

072-303 2000

Onze mensen

Het kernteam van Guido de Wit advocaten bestaat uit 6 advocaten, een operationeel manager, officemanager en pr- & communicatiemedewerker. De advocaten vertegenwoordigen de rechtsgebieden: ondernemingsrecht, arbeidsrecht, insolventierecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en onroerend goedrecht. Wij zorgen voor een zo goed mogelijke communicatie met onze cliënten en een optimale bereikbaarheid en klantvriendelijkheid.

Guido de Wit

Advocaat en eigenaar

Profiel

Erik de Boer

Advocaat

Profiel

Sjoerd Postma

Advocaat

Profiel

Mario van de Glind

Advocaat

Profiel

Esmeralda Kleine

Advocaat

Profiel

Zora Zoetmulder

Advocaat

Profiel

Romy Heynis

Juridisch Medewerker

Profiel

Esther Jonker

Operationeel Manager

Profiel

Sharon Potma

Officemanager

Profiel

Sabine de Wit – van Terwisga

PR- & Marketingmedewerker

Profiel

Advies nodig?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op
072-303 2000