In de rechtszaal zijn wij de steun en toeverlaat van onze cliënt,
de psycholoog die de spanning coacht…

De gang naar een rechtszaal is en blijft altijd weer bijzonder. Voor u, omdat het geen dagelijkse aangelegenheid is en de nodige spanning met zich meebrengt. Voor ons, omdat we dan alle registers van onze vakbekwaamheid open zetten om voor onze cliënten het beste resultaat te behalen.

Onze cliënt staat centraal en daarom laten we bij Guido de Wit advocaten niets, maar dan ook echt niets aan het toeval over. We letten op elk detail en gaan voor de perfecte uitvoering, want ons doel is altijd om de zaak te winnen. In elk proces zijn we de steun en toeverlaat van onze cliënten, maar ook de psycholoog die de spanning coacht.

‘Het gaat ons om winnen

Een goede voorbereiding in alle facetten is het halve werk. Daarom zorgen we er uiteraard voor dat de juridische stukken en andere formaliteiten tiptop in orde zijn. Onze pleitnota is tot in de puntjes verzorgd en vormt de basis van onze strategie. De schoenen zijn gepoetst, de toga is op maat en ons haar zit in model. Eenmaal in de rechtszaal voelen we ons als een vis in het water. We verstaan ons ambacht, kennen de psychologie en spanning die deze omgeving met zich meebrengt en zijn in staat om snel te schakelen en te vlammen in elke situatie: doortastend, spitsvondig en alert.

Investeren in juridische topkwaliteit loont
Dankzij onze kenmerkende aanpak weten wij bijna alle zaken voor onze cliënten tot een goed of bevredigend einde te brengen. Dat wij daarbij vaak veel geld voor onze cliënten weten te besparen, zet de investering in onze dienstlening in het juiste perspectief: juridische topkwaliteit kost wat, maar levert doorgaans een veelvoud op.

Een dagvaardingsprocedure: hoe gaat dat in zijn werk?

Om u te laten zien hoe een dagvaardingsprocedure in zijn werk gaat en wat de achtereenvolgende stappen zijn, hebben we een en ander voor u tot in detail op papier gezet. We geven daarmee tevens inzicht in de tijdspanne van zo’n procedure, zodat u weet wat er zich zowel voor als achter de schermen afspeelt en hoe lang dat doorgaans duurt. Wij weten als geen ander dat een ondernemer zaken graag snel geregeld wilt hebben, maar in een dagvaardingsprocedure kan het proces ook ogenschijnlijk even stil liggen. Door op de hoogte te zijn van de achtergronden, geeft dat meer begrip, minder vragen en minder stress.

Hebt of krijgt u te maken met een dagvaardingsprocedure, download dan kosteloos via onderstaande link onze uitgebreide procesbeschrijving. Maar bellen kan natuurlijk ook. Dan bespreken we graag met u wat Guido de Wit advocaten voor u in zo’n situatie kan betekenen.

Download HIER onze uitgebreide procesbeschrijving

Advies nodig?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op
072-303 2000