Het arbeidsrecht is de tak van het recht die de verhouding tussen een werkgever en een werknemer regelt.

’Als algemeen directeur heb ik de verantwoordelijkheid om risico’s te beperken’

De betrokkenheid, inzet en motivatie van uw personeel zijn van grote waarde voor uw onderneming. Daarom verdient elk personeelslid een heldere arbeidsovereenkomst. Bovendien onderstreept u als werkgever de waarde van uw werknemer, maar voorkomt u tegelijkertijd mogelijke arbeidsconflicten. Guido de Wit advocaten zorgt ervoor dat afspraken met werknemers adequaat en duidelijk worden vastgelegd en bijgehouden.

Soms moet u afscheid nemen van een werknemer of meerdere werknemers door middel van een reorganisatie en gemaakte afspraken ontbinden. Onze advocaten bieden in deze situaties de helpende hand, zodat dit op integere en effectieve wijze afgehandeld kan worden, al dan niet door tussenkomst van de rechter. Tevens geven wij advies en helpen wij u om de bedrijfsvoering aan te passen wanneer bestaande of gewijzigde wetgeving hierom vraagt.

Onze mensen

Het kernteam van Guido de Wit advocaten bestaat uit 6 advocaten, een operationeel manager, officemanager en pr- & communicatiemedewerker. De advocaten vertegenwoordigen de rechtsgebieden: ondernemingsrecht, arbeidsrecht, insolventierecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en onroerend goedrecht. Wij zorgen voor een zo goed mogelijke communicatie met onze cliënten en een optimale bereikbaarheid en klantvriendelijkheid.

Guido de Wit

Advocaat en eigenaar

Profiel

Erik de Boer

Advocaat

Profiel

Sjoerd Postma

Advocaat

Profiel

Mario van de Glind

Advocaat

Profiel

Esmeralda Kleine

Advocaat

Profiel

Zora Zoetmulder

Advocaat

Profiel

Romy Heynis

Juridisch Medewerker

Profiel

Esther Jonker

Operationeel Manager

Profiel

Sharon Potma

Officemanager

Profiel

Sabine de Wit – van Terwisga

PR- & Marketingmedewerker

Profiel

Advies nodig?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op
072-303 2000