Contractenrecht of beter gezegd overeenkomstenrecht houdt zich bezig met zaken als de duur en de beëindiging van overeenkomsten.

Door hierin vooraf te investeren, voorkom ik op termijn torenhoge kosten’

Afspraak is afspraak. Wat zou de wereld er mooi uitzien als iedereen zich daaraan hield. Maar de praktijk is weerbarstig en we weten daarom allemaal dat dit een utopie is. Zeker als u ondernemer bent of leiding geeft aan een bedrijf. Om schade en teleurstelling te voorkomen is het juridisch sluitend vastleggen van afspraken van essentieel belang. Minder eenvoudig dan u op het eerste oog zou denken. Want een afspraak kan snel gemaakt zijn. Maar weet u dan ook wat de juridische consequenties zijn van die afspraak? En zijn uw wensen en belangen voldoende gewaarborgd bij het aangaan van een overeenkomst?

Wij overzien die juridische consequenties als geen ander en kunnen daarom zeer goed voor u adequaat juridisch verantwoorde contracten opstellen. Als afspraken leiden tot een conflict, dan springen we met onze advocaten voor u in de bres. Want afspraak is afspraak…

Onze mensen

Het kernteam van Guido de Wit advocaten bestaat uit 6 advocaten, een operationeel manager, officemanager en pr- & communicatiemedewerker. De advocaten vertegenwoordigen de rechtsgebieden: ondernemingsrecht, arbeidsrecht, insolventierecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en onroerend goedrecht. Wij zorgen voor een zo goed mogelijke communicatie met onze cliënten en een optimale bereikbaarheid en klantvriendelijkheid.

Guido de Wit

Advocaat en eigenaar

Profiel

Erik de Boer

Advocaat

Profiel

Sjoerd Postma

Advocaat

Profiel

Mario van de Glind

Advocaat

Profiel

Esmeralda Kleine

Advocaat

Profiel

Zora Zoetmulder

Advocaat

Profiel

Romy Heynis

Juridisch Medewerker

Profiel

Esther Jonker

Operationeel Manager

Profiel

Sharon Potma

Officemanager

Profiel

Sabine de Wit – van Terwisga

PR- & Marketingmedewerker

Profiel

Advies nodig?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op
072-303 2000