Ondernemingsrecht is een onderdeel van het privaatrecht, dat zich bezighoudt met rechtspersonen en dan toegespitst op bedrijven met winstoogmerk, dus ondernemingen.

Ondernemen is kansen zien, benutten en risico’s durven nemen. En dat werkt het beste als u daarbij niet wordt afgeremd door juridische rompslomp. Maar helaas werkt dat in de praktijk niet zo en krijgen ondernemers vaak tal van zaken op hun bordje die weinig van doen hebben met de business waar ze zelf goed in zijn. Als op dergelijke zaken niet adequaat wordt gereageerd, zijn de gevolgen vaak groot.

Hoe mooi is het als u als ondernemer wel de vrijheid hebt het beste uit uw bedrijf te halen terwijl daarbij de risico’s toch tot een minimum kunnen worden beperkt, dankzij een partner die als advocaat en vertrouwd adviseur u te allen tijde met raad en daad terzijde staat. Guido de Wit advocaten geeft de juridische structuur van uw onderneming vorm, legt juridische afspraken vast, voert onderhandelingen en staat u bij als er geschillen zijn binnen uw bedrijf of met derden. Onze specialisten zijn er om te helpen conflicten te voorkomen of in uw voordeel te beslechten. Dat is vrijheid en zekerheid tegelijk.

Onze mensen

Het kernteam van Guido de Wit advocaten bestaat uit 6 advocaten, een operationeel manager, officemanager en pr- & communicatiemedewerker. De advocaten vertegenwoordigen de rechtsgebieden: ondernemingsrecht, arbeidsrecht, insolventierecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en onroerend goedrecht. Wij zorgen voor een zo goed mogelijke communicatie met onze cliënten en een optimale bereikbaarheid en klantvriendelijkheid.

Guido de Wit

Advocaat en eigenaar

Profiel

Erik de Boer

Advocaat

Profiel

Sjoerd Postma

Advocaat

Profiel

Mario van de Glind

Advocaat

Profiel

Esmeralda Kleine

Advocaat

Profiel

Zora Zoetmulder

Advocaat

Profiel

Romy Heynis

Juridisch Medewerker

Profiel

Esther Jonker

Operationeel Manager

Profiel

Sharon Potma

Officemanager

Profiel

Sabine de Wit – van Terwisga

PR- & Marketingmedewerker

Profiel

Advies nodig?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op
072-303 2000