Onroerend goedrecht gaat over alle facetten van onroerende zaken. Onroerende zaak, ook wel onroerend goed of vastgoed genoemd, omvat de grond en de gebouwen (opstal) op deze grond. Het betreft niet-verplaatsbare, materiële zaken.

U bezit een bedrijfspand, wilt er een kopen of verkopen, huren of verhuren, handelt in vastgoed of bent projectontwikkelaar? In alle gevallen bent u onderdeel van een wereld die bol staat van juridische voetangels en klemmen. Of het nu gaat om het bepalen van de juiste vestigingsplaats die u qua bestemmingsplan niet belemmert, het waterdicht vastleggen van afspraken die u maakt met betrekking tot koop, huur of verhuur of de wegen die u financieel moet bewandelen. We hebben in alle gevallen de kennis en expertise aan boord om u te adviseren, maar ook bij te staan als er problemen op uw pad komen.

Onze mensen

Het kernteam van Guido de Wit advocaten bestaat uit 5 advocaten, een operationeel manager, officemanager en pr- & communicatiemedewerker. De advocaten vertegenwoordigen de rechtsgebieden: ondernemingsrecht, arbeidsrecht, insolventierecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en onroerend goedrecht. Wij zorgen voor een zo goed mogelijke communicatie met onze cliënten en een optimale bereikbaarheid en klantvriendelijkheid.

Guido de Wit

Advocaat en eigenaar

Profiel

Erik de Boer

Advocaat

Profiel

Sjoerd Postma

Advocaat

Profiel

Mario van de Glind

Advocaat

Profiel

Ilke Gerrits

Advocaat

Profiel

Esmeralda Kleine

Advocaat

Profiel

Romy Heynis

Juridisch Medewerker

Profiel

Esther Jonker

Operationeel Manager

Profiel

Sharon Potma

Officemanager

Profiel

Brecht van der Putten

Office-assistent

Profiel

Sabine de Wit – van Terwisga

PR- & Marketingmedewerker

Profiel

Advies nodig?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op
072-303 2000