Seminar 8 september 2016 – ‘Hoe voorkomt u risico’s, onverwachte schades en voldoet u aan uw zorgplicht?’

 In Geen categorie

Financiële risico’s, strafrechtelijke risico’s en een niet te verwaarlozen risico op reputatieschade. Bijna 100% van alle vastgoedverhuurders voldoet volgens de letter van de wet niet aan de voorgeschreven zorgplicht en loopt daarmee onaanvaardbare risico’s.
De consequenties van die zorgplicht bestaan namelijk helaas maar al te vaak uit hoge kosten voor u. Kosten die kunnen oplopen tot tienduizenden euro’s of zelfs een veelvoud daarvan per pand. Op donderdag 8 september aanstaande organiseren BDO Accountants & Adviseurs, Controle Huurders en Guido de Wit advocaten het seminar ‘Hoe voorkomt ú risico’s, onverwachte schades en voldoet u aan uw zorgplicht?’

Tijdens deze bijeenkomst praten wij een ieder bij die zich bezighoudt met de verhuur van vastgoed over de risico’s die hiermee samenhangen. Aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden krijgt u oplossingen aangereikt en meer informatie over mogelijkheden en kansen. Controle Huurders spreekt over de werkzaamheden die zij verrichten om huurfraude te achterhalen en te voorkomen en geeft praktijkvoorbeelden. Zij bieden oplossingen waardoor bestuursdwang, gemeenteboete en sluiting in het kader van de zorgplicht kan worden ondervangen. Guido de Wit advocaten spreekt over de juridische aspecten betreffende het verhuren van onroerend goed en de hiermee samenhangende zorgplicht. Er wordt advies gegeven met betrekking tot de opzet van het huurcontract.

Programma
15.15    Inloop
15.40    Welkom door BDO Accountants & Adviseurs, Richard van Leersum
15.45    Presentatie Huurfraude voorkomen, Controle Huurders, Robert van den Bergh
16.30    Pauze
16.45    Presentatie Juridische achtergronden verhuren, Guido de Wit advocaten – Guido de Wit
17.30    Afsluiting met aansluitend de mogelijkheid om persoonlijke vragen te stellen aan de sprekers onder het genot van een hapje en een drankje.
18.30    Einde

Aanmelden en kosten
Deelname aan dit seminar is kosteloos, u kunt zich aanmelden via e-mailadres:

Locatie
Guido de Wit advocaten
Olympiaweg 1, 1816 MJ Alkmaar

Recente berichten